Pay day

Aaaand it's gone... No ei vaan! Tilipäivä siis oli tänään ja olin tehnyt valmiiksi ostoslistan päivää varten. Ensimmäisenä listalla oli uskokaa tai älkää, kaktus. Käytiin viime kuussa äitin kanssa Plantagenissa ostoksilla ja katselin silloin jo kaktuksia siellä mutta en raaskinut ostaa kun olivat aika hintavia. Iloinen yllätys oli kun sain silloin kassalta alekupongin joka oli tälle kuulle kaikille kaktuksille ja vielä -50%. Ostin samalla myös eukalyptuksen oksia mitkä olivat myös pitkään ollut hankintalistallani.

Rakastan kukkia ja ostan aina tuoreita kukkia kun tulen kotiin laivalta. Juurikin sen laivatyön takia ei voi pitää hirveästi mitään viherkasveja kotona mutta siihen tämä kaktus olikin täydellinen kun ei tarvitse olla kastelemassa koko ajan. Myös eukalyptukset ajattelin pitää ilman vettä ja kuivattaa ne koska ne ei mene miksikään ilman vettä ja ovat kauniita myös kuivattuina. Niistä lähtee muuten aika kiva tuoksu, tuoksuu vähän kuuselle ja metsälle mutta kun kuivuvat niin tuoksu muuttuu vähän makeammaksi.

 

kukka6.jpg

Olen herännyt tänään todella aikaisin ja uskoisin että en ole vieläkään oikein päässyt jetlagista kunnolla eroon. Normaalisti nukun pitkään ja en meinaa millään päästä sängystä ylös. Toisin oli kuitenkin tänään kun heräsin jo ennen kuutta ja olin pirteä kuin peipponen. Oli kuitenkin ihanaa, ainoa mikä minua huvitti oli se että koska olin niin aikaisin herännyt niin jouduin odottamaan että kaikki kaupat aukeaa :D 

Olin myös suunnitellut laittavani rakennekynnet tänään ja soitin heti kun paikka aukesi sinne ja varasin itselleni ajan. Minulla oli hyvin aikaa ennen kuin menin laittamaan kynnet niin kiertelin vähän Isossa omenassa ja löysin itselleni kivan takin ja uudet työkengät sekä pari uutta korua.

Jouduin vielä sen jälkeen käymään Helsingin keskustasta hakemassa muutamia juttua huomiselle kun minulle tulee pari asiakasta.

Kävi niin sanotusti klassiset, tili tuli ja tili meni :D Onneksi olen sunnuntaina menossa töihin ja siellä tarvitse rahaa mihinkään.