Lost in paradise

Heissuliveissuli taas täältä Thaimaan lämmöstä. Matka sen kun vaan paranee. Ollaan tällä hetkellä reissumme toisessa hotellissa joka on paljon kivempi kuin edellinen. Nyt siis Kata beachillä.  

 

IMG_6096.JPG

Käytiin heti ekana päivänä Katan rannalla ja en edes viitsinyt ottaa kuvia koska ranta oli hirvee. Ihan liikaa ihmisiä, roskaa joka puolella ja merivesi oli likaisen oloista. Ranta oli myös kapeampi kuin Karonilla ja tosiaan ihan täynnä jengiä.  

Seuraavana päivänä kokeiltiin viereistä Kata Noi rantaa joka oli tuhat kertaa kivempi! Tilaa riitti vaikka ihmisiä oli jonkun verran. Ainoa miinus oli se että piti mennä todella jyrkät rappuset alas että pääsi rannalle ja voi luoja se matka takaisin ylös pitkän rantapäivän päätteeksi. Se oli kyllä sitten loppujen lopuksi sen arvoista ja mennään huomennakin lillumaan sinne.

 

IMG_6103.JPG

Tänään oltiin snorklausreissulla Phi Phi saarilla. Oli aivan mieletön retki! Nähtiin todella paljon erilaisia mereneläviä: haita, mustekaloja, merisiilejä ja tähtiä, koralleja ja värikkäitä kaloja.  Ihan kun olisi uinut isossa akvaariossa. Iso kiitos Raya Diversille ihanasta päivästä. Oli niin huikee homma että varattiin lauantaille toinen reissu Raya Yain saarelle. Sain myös omat pinkit snorkkelit.

 

IMG_6190.JPG

Olisi ollut kivaa päivitellä tänne enemmän mutta hotellien wifit on ollu todella hitaita... Paljon nopeampaa olisi ollut jos olisi lähettänyt kuvia postitse.

 

IMG_6142.JPG
IMG_6173.JPG