Hän

Hän on vihdoin täällä! Ei pysty sanoin kuvailemaan miten onnellisia ollaan ❤️ Hänen tiensä tähän maailmaan ei ollut helppo. Sillä ei kuitenkaan ole enää mitään väliä koska meidän lapsi on täällä ja hänellä on kaikki paremmin kuin hyvin.

public.jpeg

Hän syntyi Espoon sairaalassa 3.9.2019 klo. 00:25, 15h käynnistyksen jälkeen. Synnytys meni hyvin mutta loppuvaihe oli todella haastava ja menetin loppujen lopuksi yli 2 litraa verta. Meidän pienellä oli kuitenkin kaikki hyvin mikä oli pääasia.

Pakko hehkuttaa Espoon sairaalan kätilöitä ja lääkäreitä, ilman heitä oma synnytyskokemus ei olisi ollut näin hieno! Oli myös hienoa saada synnyttää niin hienoissa tiloissa.

public.jpeg

Toipuminen on ollut melko hidasta ja voimat on ollut vähäiset suuren veren menetyksen takia. Onneksi en ole joutunut olemaan yksin vaan tukenani on täällä maailman ihanimman pojan isä 💙 Nyt ei auta muu kuin tankata rautavarastot täyteen että jaksaa elää täysillä tätä vauva-arkea.

public.jpeg

Yllätyin oikein miten paljon tunteita lapsen syntymä minussa herätti, sitä rakkauden tunnetta pientä kohtaan on vaikea kuvailla. Haluaa suojella sitä pientä elämää kaikelta maailman pahalta ja antaa niin paljon rakkautta ja turvaa ❤️

Tänne kuuluu siis pelkkää hyvää, tutustutaan uuteen tulokkaaseen päivä päivältä enemmän ja opitaan uusia asioita.

public.jpeg