Kiitti mulle riitti

Tänään alkoi uusi viikko, nimittäin viikko 29. Mulla on tasan 12 viikkoa jäljellä laskettuun aikaan. Mä en millään jaksais odottaa että tää pieni syntyisi :)

 

IMG_0029.JPG

Nyt on ollu oikein kesäiset kelit ja se on aivan super ihanaa! Mua ei haittaa helle ollenkaan, eikä varsinkaan nyt kun saatiin pieni ilmastointipömpeli meijän makkariin! Oli erittäin jees kun ulkona oli sen 30c ja makkarissa 20c. 

Nyt on kuitenkin se aika raskaudesta kun paikat alkaa turpoo ja olo ei enään ole hirveän ketterä ja notkea. Masukin on kasvanut sen verran että mun puolesta ei tarvis kasvaa enää ollenkaan. 

 

IMG_0027.JPG

Kolme kuukautta pitäis vielä odottaa ja odotan kauhulla minkä kokoinen tää tulee olemaan laskettuun aikaan mennessä. 

Sain myös ilokseni raskausdiabeteksen mikä on hirveen kiva, varsinkin näin kesällä kun tekisi mieli syödä pelkkää jäätelöä koko ajan. Mutta loppupeleissä ihan hyvä vaan että on pikkasen tiukempi ruokavalio niin pysyy samalla kilotkin kurissa :) Onneksi tää loppuu heti kun lapsi on pihalla! Meinaan nimittäin pakata synnärille mukaan sellaset eväät että oksat pois, kaikkea sitä mitä en ole voinut tämän raskauden aikana syödä. Mukaan pakkaan iiiiiison irtokarkkipussin, batterya ja pistän mun rakkaan avomiehen hakemaan mulle ison annoksen lohisushia :D 

Toisin sanoen olen aika kypsä tähän raskaana olemiseen ja toivoisin että tää olisi pian ohi. Tiedän että monien mielestä raskaana oleminen on maailman ihanin asia ja se on ihan fine, mulle tää vaan ei sovi.. 

 

IMG_0028.JPG

Vaikka mä toivonkin että tää olisi nopeasti ohi niin itse synnytys jännittää aika lailla ja oon huomenna menossa juttelemaan asiasta kätilön kanssa. Mua kuitenkin lohduttaa se että se laps tulee sieltä ulos tavalla tai toisella eikä yhtäkään lasta oo jätetty masuun muhimaan :D