Niin tyypillistä!

Aurinko paistaa ja linnut laulaa, taitaa tulla kesä?! Viime viikko oli niin ihanan kesäinen ja vaikka tänään on paistanut aurinko niin ulkona on kuitenkin aika viileää.

Nämä kesäkelit on tehnyt sen että olen innostunut pistämään pihan kuntoon. Ollaan monena päivänä puuhailtu paljon ulkona kaikenlaista. Kävin myös ostaa vähän kukkia että saataisiin terassille vähän väriä. 

 

IMG_0547.JPG
IMG_0549.JPG

Olen myös huomannut kuinka olen yhtäkkiä innostunut siivoamaan täällä kotona. Kaiken pitää kokoajan olla tiptop. Nipotan myös heti jos toinen jättää jotain jälkeensä :D Eli pesänrakennusvietti is ON! Hillun täällä kotona usein joko rätti tai pölyhuiska kädessä.. 

 

IMG_0545.JPG

Siitä tulikin mieleen että minulla taitaa olla just kaikki tyypilliset raskaus ”oireet”. Alussa pahoinvointi ja väsymys ja nyt myöhemmin on ilmennyt matala hemoglobiini, hiusten paksuuntuminen (nyt niitä taas irtoilee :D), mielialan vaihteluja, selkäkipuja jne.. Great! Ja nyt kun vatsa tästä kasvaa kasvamistaan niin ainakaan tuo selkäkipu ei taida ihan heti hellittää. Varasin just maanantaiksi ajan hierojalle. Tuli myös ostettua kokovartalotyyny joka on pikkasen helpottanut nukkumista.

 

IMG_0551.JPG

Odotan kyllä nyt jo innolla että tämä lapsi syntyisi. En tiedä miten selviän jos tää masu kasvaa hirveen paljon isommaksi vielä :D 

IMG_0550.JPG