Myrskyn jälkeen

On poutasää jne.. Eilisen postauksen jälkeen yllätyin kuinka paljon ihania tsemppiviestejä sain! En osannut odottaa mitään sellaista, varsinkaan kun mieli on maassa kun oma käytös on ollut ö-luokkaa. Ilahduin kuitenkin valtavasti ja tänään on ollut paaaaaaljon parempi päivä! Toivotaan että tämä poutakeli jatkuu :) 

 

IMG_0083.JPG

Tänään suuntasimme pupun kanssa Rodeo driven kautta Santa Monicaan. Tuo Rodeo drive oli kyllä aikamoinen paikka lukuisine luksuskauppoineen ja vaikka lompakko ei ihan antanut periksi lähtee tuhlaamaan niin oli mukava kokemus, onhan se hieno ja näyttävä katu! 

 

IMG_0077.JPG
IMG_0094.JPG

Tämän jälkeen otettiin Uberi alle (Uber on muuten todella edullinen käyttää täällä) ja ajettiin Santa Monicaan.  

Se oli minun melkein ainoa must see -paikka tällä reissulla ja olihan se aivan mahtavaa aluetta! Jos joku päivä voitan lotossa niin pakkaan kimpsut ja kampsut,otan pupun (kohta puput ;) )kainaloon ja muutan sinne.  

 

IMG_0091.JPG
IMG_0090.JPG

Santa Monican rannalta löytyy myös kuuluisa Santa Monica Pier. Se oli paljon pienempi mitä olin odottanut mutta oikein mukava paikka viettää aikaa. 

IMG_0053.JPG
IMG_0088.JPG
IMG_0089.JPG
IMG_0087.JPG

Tuli nälkä kaiken pyörimisen jälkeen joten käytiin lounaalla Cheesecake Factoryssa ja jatkettiin matkaa kohti kauppoja. Jossain vaiheessa kun olin hetken istunut vaimoparkissa kun pupu kierteli kaupassa niin jäätävä kipu iski lonkkaan ja luulin jo että jäin sille tielle kun en pystynyt liikkumaan. Hetken päästä sain otettua muutaman askeleen ja päästiin kaupasta ulos. Hetkeksi helpotti mutta ei mennyt kauaa kun  kipu tuli taas ja luulin että kuolen. Ei muuta kun auto alle ja kotiin. Nyt on onneksi pikkusen helpottanut mutta nyt en uskalla liikkua yksin missään jos sama toistuu. Täällä on vähän hankala saada apua ja täältä ei noin vaan soiteta neuvolaan, varsinkaan tämän aikaeron takia. Toivotaan ettei sama enää toistu :) 

IMG_0085.JPG