Maailman huonoin..

..ajankohta lähteä reissuun. Me varattiin n. 6k sitten matkan Los Angelesiin ja mä olin niiin innoissani kun en ollut aikaisemmin ollut jenkeissä. Yllätyksenä kuitenkin tuli se että sain joulukuussa tietää olevani raskaana. Eihän se mikään este ole mutta kaikki on vaan niin erilaista kun odottaa lasta.

 

IMG_9953.JPG

Stressasin jo ennen matkaa että miten tämä tulee menenään kun on ihan vieraassa paikassa, välimatkat ovat pitkät jne.. Mietin myös että mitä täällä uskaltaa syödä kun lista on pitkä ruoka aineista mitä pitäisi välttää kin on raskaana.  

No tänne me nyt tultiin ja tähän asti kaikki on ollut yhtä vuoristorataa. Välillä tekee mieli luovuttaa ja lähtee kotiin mutta kuitenkin ei halua heittää mitään hukkaan kun näin pitkälle kerran ollaan tultu. Itselleni tuli täysin yllätyksenä miten vahvasti raskaushormoonit vaikuttaa mielialaan ja en ole ikinä kokenut sellaisia tunneryöppyjä mitä tällä hetkellä tunnen. Yhtenä hetkenä kaikki on täysin fine ja sekunnin päästä maailma romahtaa koska tapahtui jotain, esim tukka oli huonosti joten koko loma on pilalla...  

 

IMG_0018.JPG

Eniten käy sääliksi matkaseuralaisia kun he joutuvat kestämään kaikkea tätä. Siksi tekisi mieli vaan pakata laukut, lähteä kotiin ja tulla takaisin kun kaikki tämä on ohi. Se nyt kuitenkaan ei ole vaihtoehto joten yritän tässä nyt ”nauttia” seuraavasta viikosta mitä meillä täällä on jäljellä ja toivoa että nämä mielialanvaihtelut pysyisivät jotenkin kurissa etten pilaa kokonaan muiden lomaa. 

Paljosta jään paitsi mutta onneksi Los Angeles ei ole katoamassa minnekkään ja tänne voi aina tulla myöhemmin takaisin! 

 

IMG_0016.JPG
IMG_0017.JPG