Onnesta soikeana, mutta...

Ne jotka tuntee mut tietää että mulla on ollut todella pitkään vauvakuume ja olen aina ihastellut muiden ihmisten pieniä ihmeitä mutta sosiaalisen median puolella en ole niin välittänyt raskaus tai vauva/lapsipäivityksistä. Olen toki osannut olla iloinen muiden puolesta mutta en ole vaan ymmärtänyt miksi niitä vatsakuvia ja vauvakuvia on pitänyt tykittää some täyteen. Mutta nyt rakkaat ihmiset, nyt minä sen ymmärrän.

 

Raskaaksi tuleminen ja lapsen saaminen ei ole mikään pieni juttu ja se todella muuttaa koko elämän. Kropassa tapahtuu mitä ihmeellisempiä asioita ja semmosia mitä ei ehkä osannut odottaa että oma kroppa edes pystyy tekemään. Ja sitten vasta muuttuukin kun saa sen pienen nyytin syliin. Se on maailmaa mullistava asia ja nyt vihdoin ymmärrän miksi niin moni haluaa kertoa ja jakaa näitä kokemuksia. 

Ymmärrän kyllä hyvin jos ei ole omia lapsia että tällaiset päivitykset saattaa ärsyttää mutta kun on itse tässä tilassa, on niin onnellinen että haluaa jakaa sitä onnea myös muiden kanssa :)

IMG_0279.JPG

Meillä oli tänään rakenneultra ja saatiin nähdä se pieni ihminen vielä kerran. Oli helpottavaa kuulla että masussa kaikki oli paremmin kuin hyvin. Sukupuoli selvisi samalla ja ei ollut epäselvää että kumpi sieltä tulee eli syyskuussa me saadaan pieni poika meidän perheeseen 💙 

 Todella aktiivinen poika tulossa kun potkii menemään tuolla vatsassa kun viimestä päivää ja tottakai aina silloin kun itse yrittää levätä. Yllätyin kun aloin tuntemaan liikkeet aika hyvissä ajoin, jo raskausviikolla 16. Nyt ollaan jo voiton puolella eli yli puolen välin, mihin se aika menee 😅

IMG_0088.JPG

Nyt on kyllä paljon helpompaa kun tietää kumpi sieltä tulee kun aletaan pikkuhiljaa suunnittelemaan vauvalle huonetta, nimeä jne..

Enää pitäisi tajuta että mitä kaikkea sitä sitten pitää hankkia..