Jetlag

Ei ole leikin asia :D Kello on 05.00 aamulla ja en ole saanut nukuttua 03.00 jälkeen, herätyskello on herättämässä 06.30 joten ajattelin että turha sitä on enää väkisin yrittää nukahtaa. 

Meillä kävi todella hyvä tuuri kun lennettiin takaisin kotiin kun kone ei ollut täynnä ja me saatiin jokainen oman penkkirivin. Se oli kyllä luksusta kun selkä vaivaa muutenkin ja istuminen 11h ei ole hirveen ihanaa. Mä pistin silmät kiinni heti sen jälkeen kun oltiin syöty ja nousin vasta kun oli ”aamupalan” aika. Unen laatu nyt ei ollut mitään huippuluokkaa mutta sai kuitenkin levättyä ja lento meni paljon nopeammin niin. 

 

IMG_0263.JPG

Pakko vielä hehkuttaa ❤️ Mä en ikinä ole ostanut lentokoneesta mitään sälää mutta tällä kertaa bongasin ihanan pienen Marimekon pussukan minkä sai vaan finskiltä. No mä en jaksanut olla hereillä niin pitkään että olisi ollut mahdollisuus ostaa sitä ja ajattelin että ihan sama, laivalta saa vastaavanlaisia. Heräsin jossain vaiheessa kun piti käydä veskissä ja mun ihana rakas pupu oli sen mulle ostanut sillä välin kun olin nukkunut ❤️❤️❤️ Meinasin tirauttaa pari kyyneltä, olin kuitenkin niin unenpöpperössä mut olihan toi ihana ele!

 

IMG_0264.JPG

Tänään on luvassa koko päivän kestävä kurssi keskustassa joten taidanpa tästä nousta ja aloittaa aamutoimet :) Ihanaa päivää kaikille!