Vihdoinkin

Vihdoinkin sopiva hetki päivittää tänne.

Mä olen siis yksin meidän pojan kanssa kotona aina 10 päivää kun pappa on merillä. Aina se ei ole helppoa varsinkaan kun öisin herätään vielä 3-5 kertaa syömään. Aamusin on aikamoinen urakka saada ittensä liikkeelle kun on huonosti nukuttu yö takana.
Mun arjen helpottamiseksi meillä käy kotipalvelu muutama kerta sen aikana kun oon yksin pojan kanssa. Se on kyllä iso apu kun saan sillon vaikka nukkua kunnon päikkärit tai tehdä jotain mitä en muuten saisi tehtyä kun lapsi on kotona.

IMG_1116.jpeg

Eilen en ollu niin väsynyt joten me lähdettiin pojan kanssa käymään asukaspuistossa. Poitsu käy siellä aina kotipalvelutädin kanssa mutta nyt mäkin jaksoin lähteä. Me askarreltiin kortteja siinä hetken ja tultiin kotiin. Oli kiva päästä hetkeksi pois himasta 💕 Sain vielä illalla tehdä rauhassa ruokaa kun fafa kävi vaunulenkillä pojan kanssa.

IMG_1211.jpeg

Tänään kotipalvelu kävi taas ja mä sain vedettyä kunnon päikkärit. Olin ihan pihalla kun herätyskello soi. Poitsu oli nukkunut koko sen ajan kun olivat olleet poissa eli melkein 4h! Heräsi kyllä heti kun pääsivät pihaan 😅 Jotenkin musta tuntuu että tolla lapsella on joku kuudes aisti kun herää aina kun saavutaan kotiovelle, oli se kuinka syvässä unessa vaan 🦉

Mä vetäsin yhen celsiuksen naamaan herättyäni ja nyt on energiaa kun pienessä kylässä. Tein itselleni tehtävälistan mitä kaikkee pitäis saada tehtyä ja aloin siistiä paikkoja. Lapseni kitisi siinä vieressä eikä rauhoittunut kun sylissä joten sain vauhdilla siivottua loppuun ja nyt löhötään tässä sohvalla. Hän ei suostunut nukahtaa minnekkään muualle paitsi mun syliin 🥰 niin söpöä vaikka mun selkä huutaa hoosiannaa enkä nyt raaskis siirtää pientä mihinkään 💕😅

Huomenna on uusi päivä ja saa nähdä mitäs jännää me keksitään jos tää mamma jotain jaksais tehdä 🤷🏼‍♀️😅