No jos mä sittenkin…

Mulla on ollut olemassa tämä blogi jo muutaman vuoden ja aiheet ovat tässä vuosien varrella vaihdelleet laidasta laitaan.

Muutaman vuoden blogitauon jälkeen herättelin sivun uudelleen henkiin, ja samalla kun opiskelin meikkitaiteilijaksi niin kirjoitin pääsääntöisesti pelkästään meikkijuttuja. No koulu loppui ja palasin työelämään, samalla myös blogin postausaiheet vaihtui kauneudenhoidosta lifestyleen ja omaan arkeen.

IMG_3752.jpeg

Sitten pamahdin paksuksi ja elämä muuttui täysin. Raskausaika oli rankkaa enkä jaksanut olla hirveän aktiivinen täällä. Mietin myös pitkään että paljonko haluan jakaa vauva arjesta ja tuleeko multa ihan liikaa vauvajuttuja someen? Mä kuitenkin päätin että koska se nyt vaan on mun elämä tällä hetkellä niin vaikeaahan se on täysin välttää 🙂

IMG_1144.jpeg

Joten härifrån tvättas, kai tämän blogin voisi siirtää perhe-kategoriaan 😄