Kun kupla puhkeaa

Ymmärrän todella hyvin nyt mitä tarkoitetaan vauvakuplalla. Ne pari ensimmäistä viikkoa uuden tulokkaan kanssa on jotain aivan ihanaa! En oikein tehnytkään muuta kun ihastelin meidän pikkusta ja välillä jopa väänsin parit itkut kun vauva oli vaan niin ihana 😅 Kaikki myös tuoksui vauvalle. En ollut aikaisemmin oikein ollut tekemisissä niin pienten lasten kanssa joten en tiennyt miltä vauvat tuoksuu, olin toki kuullut asiasta. Vauvan (varsinkin oman) tuoksu on myös aivan ihana 💕

public.jpeg

No mitä sitten kun se kupla puhkeaa ja vauva-arki lyö kuin nyrkki naamaan 😂? Todellisuushan on sitä ettei tää enää ole millään ruusuilla tanssimista.

Meijän pienellä on ollut todennäköisesti masuvaivoja niinkuin monella vauvalla on. Tämän takia pikkunen on ollut itkuinen ja huutanut, ja paljon! Ollaan käyty parilla lääkärillä, googlailtu ja liitytty moneen vertaistukiryhmään facebookissa 😀

Epäiltiin kireää kielijännettä ja käytiin alan asiantuntijalla joka oli sitä mieltä että se ei ole kireä. Ei oltu tyytyväisiä hänen diagnoosiin vaan käytiin varmuuden vuoksi vielä toisella lääkärillä joka oikeasti osaa asiansa. Hän vilkaisi pienen suuta ja ei ollut epäilystäkään etteikö kielijänne olisi kireä ja näköjään huuli myös. Molemmat napsastiin sillä käynnillä ja kyllä ero on huomattava. Nyt sujuu imetys paljon paremmin ja lapsi ei huuda yhtä paljon enää. Toki hän saa raivareita välillä mutta se nyt kuuluu asiaan.

public.jpeg

Pikkuhiljaa alkaa arki rullaa meidän perheessä. Sain tänään jopa käytyä pienen vaunulenkin ja vähän siivottuakin kun poika on ollut ihanan rauhallinen tänään💙 Nytkin nukkuu tuossa vieressä kuin pieni kisuli 💕

Vaikka se kupla puhkesi, yösyötöt ja huudot on rankkoja niin en vaihtaisi päivääkään. Olen niin onnellinen ja ylpeä että saan olla tuon pienen pojan äiti.