I love me?

Olin pitkään odottanut iloveme messuja koska olen edellisinä vuosina ollut töissä enkä sen takia ole päässyt käymään. No nyt kun olen mammiksella niin oli mahdollisuus käydä.

Minua kyllä vähän jännitti lähteä kun mukana oli myös vauva.

Sain ekaa kertaa kokea sitä mitä tämä elämä vauvan kanssa ihan oikeasti on😅 Ei sitä ihan noin vaan lähdetä vaan pitää oikeasti miettiä että onko kaikki tavarat mukana, onko lapsi syönyt, vaippa vaihdettu, onko itse muistanut syödä jne… Ja kun kaikki nämä (plus kaikki muuttujat) pitää muistaa yksin n. 2,5h yöunien jälkeen.

No pääsin sitten lähtemään noin puoli tuntia aikataulusta jäljessä.
Perillä ei tullut yllätyksenä että parkkipaikkaa oli vaikea saada. On myös oma haasteensa kun on vaunut ja vauva ja kaikki muut kamat mitä pitää saada raahattua mukanaan 😂 Onneks poika oli tosi rauhallinen ja yhteistyöhaluinen 💙

IMG_1059.jpeg

Perillä vihdoin, minä, mun kaveri, lapsi ja noin puolet Suomen väestöstä oli myös tullut messuilemaan. Todella hienoa että nämä messut ovat niin suosittuja mutta koska väkeä oli niin paljon ei oikein päässyt täysillä mukaan koko hommaan. Monia pisteitä jäi katsomatta sen takia😔 onneksi seura oli hyvää 😊

IMG_1049.jpeg

Messujen nimi voisi olla vaikka ”iloveryysis”, ”ilovejonottaa” tai ”ilovemenettäähermoni”.

Ehkä ens vuonna uudestaan sit! 👍🏼