Yksityiskohtia meidän kodista

Kun kiertelin eilen H&M Homessa niin ajattelin että voittaisinpa lotossa että voisin pistää kodin sisustuksen ihan uusiksi! Aina silloin tällöin tulee ostettua pieniä sisustusjuttuja ja silloin kun muutettiin tänne uuteen asuntoon muistan miten onneissani olin kun sai sisustaa kaiken ihan nollasta. 

 

11.jpg

Ajatuksena oli että sisustustyyli tulisi olemaan minimalistinen/skandinaavinen, ja onhan tässä ripaus molempia. Kun tykkään ostella kaikkia pieniä juttuja niin tuo minimalismi vähenee koko ajan tavaran lisääntyessä :D Silloin tällöin siirtelen kamoja edestakasin ja lopputulos on useasti sama kun mistä aloitin, hah! 

 

13.jpg

Rakastan kuitenkin meidän kotia ja viihdyn täällä super hyvin! Olin niin onnellinen kun päästiin muuttamaan meidän edellisestä asunnosta koska se oli vaan liian pieni meille ja meidän tavaroille joka myös oli koko ajan sotkuinen sen takia kun ei ollut tarpeeksi säilytystilaa.

Nyt on kuitenkin (melkein) jokaisella asialla oma paikkansa ja asuntoa on helpompi pitää siistinä kun on enemmän tilaa. Saatiin pari viikkoa sitten meidän varsi-imurille seinäteline ja nyt se on aina latauksessa joka tekee imuroimisesta todella helppoa. Meillä on myös höyrypesuri lattioita varten joka on todella kätevä ja nopea sekä tottakai myös luontoystävällinen tapa pestä lattioita kun ei tarvitse pesuaineita.

 

Värimaailma meidän kodissamme on valkoinen, harmaa ja messinki + ripaus vanhaa roosaa. Sen kyllä huomaa kuka on täällä ollut sisustamassa :D Nyt haluaisin kuitenkin enemmän viherkasveja tänne mutta se on vaan niin haastavaa kun on poissa sen 10 päivää aina joten ihan mitä tahansa kasveja tänne ei voi ottaa. Peikonlehti olisi kiva ja saas nähdä jos löydän sellaiselle paikan täältä niin voi olla että kokeilen jos se selviäisi meillä.