Vanity

Olin uutta paitaa vaille ja lähdin käymään ompussa. Ajattelin että Zarasta löydän varmasti sellaisen mitä etsin. Hakusessa siis oli sellainen tumma kukkapaita. Kaikki, siis aivan kaikki mun vaatteet on yksivärisiä, joko mustia, valkoisia tai harmaita. Tuntui että olisi korkea aika hankkia jotain kuosista missä olisi vähän väriä. No Zarassa ei ollut, eikä missään muussakaan kaupassa sellaista mitä hain mutta satuin silti löytämään H&Mstä kivan MUSTAN tunikan. 

 

5.jpg

Samalla ostin vähän raakapatukoita mukaan laivalle, loistavia kun verensokeri laskee ja ei ihan heti kerkiä syömään mitään kunnon ruokaa. Olin jo lähtemässä kotiin kun kävelin kenkäkaupan ohi ja muistin että mun on pitänyt pitkään hankkia kunnon työkengät. Nyt on myös uudet työkengät.

 

6.jpg

Kerrankin korolliset kengät. Nämä ovat Clarks merkkiset, näillä kuulemma jaksaa olla pitkiäkin aikoja ilman että jalka väsyy. Töissä kun kävelen paljon ympäri laivaa niin on hyvä olla kunnon kengät. Nyt olen pelkästään käyttänyt halpisballerinoja mitkä kestää sen pari passia ja sitten saa jo olla ostamassa uusi joten nyt vaan toivotaan että nämä on hyvät ja että ne kestää :)

Näillä vapailla on tullut osteltua kaikenlaista ja en kiellä sitä tosiasiaa että olen materialisti :D Suurin osa tavaroista tulee kuitenkin todella tarpeeseen.

Olin myös uutta matkalaukkua vailla ja ilokseni sellainen mitä olin jo pitkään katsellut oli puoleen hintaan joten ostin sen cabin size mallin ja myöhemmin tilasin samasta paikasta vielä sen isoimman koon. Olen käyttänyt tähän asti työkeikoilla mun poikaystävän matkalaukkua joten olikin jo aika hankkia oma ja se mun iso matkalaukku on jo vetänyt viimesiään monta vuotta ja aina ennen jokaista pidempää reissua jännitän että saapuko se ehjänä perille :D Nyt on kuitenkin molemmat samaa mallia, kyllä nyt kelpaa ja seuraavaa matkaa vaan odotellessa!

 

3.jpg

Nyt ei tarvitse taas vähään aikaa ostaa mitään...Kunnes taas löydän jonkun ihanan jutun mikä on vaan pakko saada...