Fears

Syksy. Tuntuu siltä että aina odottaa jotain. Talvella odotetaan kevättä ja kesää, kesällä moni odottaa syksyä ja talvea ja kun talvesta on saanut tarpeeksi niin sama homma toistuu taas. 

 

16.jpg

Itse en niin välitä talvesta ja tuntuu aina että kesä on niin nopeasti ohi jos se edes ikinä tulee kunnolla. Nyt kun on ollut niin kuuma kesä niin ei yhtään haitannut kun ilma viileni ja tämä syksy on ollut ihanan mieto ja lämmin.

 

No se siitä säästä puhuminen. Asiasta kolmanteen niin mullahan lohkes hammas tossa loppukesästä ja kun tulin hammaslääkäristä niin huomasin illalla että hei nyt olisi reikä takahampaassa... Mulla on valitettavasti sellaiset hampaat jotka reikiintyy todella helposti vaikka kuinka harjaisin ja käyttäisin hammaslankaa. Sekään ei yhtään helpota asiaa että inhoan käydä hammaslääkärissä (+ että mulla on paniikkihäiriö) ja lykkään aina asiaa kunnes on oikeasti ihan pakko. Tällä kertaa varasin semmosen ajan että ne fiksaa kaiken kerralla mitä siellä ikinä onkaan niin ei sitten heti tarvitse käydä uudestaan. 

Kerran kun kävin poistattamassa yhden viisaudenhampaan niin meinasin pyörtyä vaan siitä kun multa otettiin röngen kuva vaikka tiesin tottakai ettei se tunnu missään mutta jännitin sitä poistoa niin paljon että unohdin hengittää ja silmissä alkoi näkyä tähtiä. Enpä tiedä mistä tää pelko on mulle joskus tullut, ehkä olen pienenä saanut traumoja.. 

Tästä huolimatta meinaan nyt nauttia lasillisen punaviiniä ja käpertyä viltin alle ja katsoa jonkun romanttisen komedian... todellisuudessa vedän muutaman lasin viiniä ja pelaan pleikkaria koko illan :D