Ikea madness

Harmi kun on ollut niin sateiset kelit nämä viimeiset päivät ja näköjään sateella jatketaan ensi viikkoon asti. Mitäs muutakaan sitä huonolla säällä tekisi kun suuntaa Ikeaan.. Ja voin kertoa että ei oltu ainoat.

Ostoslista oli lyhyt. 2 yöpöytää. Jäikö ostokset siihen? No ei todellakaan. Ikea on helvetillinen paikka mihin saa tuhlattua viimeisetkin pennoset. Meinas siinä huumassa ne yöpöydät unohtua mutta onneksi muistettiin ne ostaa. Kyllähän yöpöydällä pitää valot olla joten ostettiin valaisimet. Ja pitäähän olla myös vähän kasveja joten nekin hankittiin. Ainiin! Pakkohan se oli myös ostaa uusi kattovalaisin olkkariin....

 

Tässä iltasella alettiin vielä siivoamaan kun muutosta (vaan 6kk sitten) oli jäänyt vielä muutama laatikko lojumaan mutta nyt ne on vihdoin purettu ja kaapit uudelleen järjestelty. Pesukone ja kuivausrumpu on myös huutanu hoosiannaa koko päivän. Ehkä ihan hyvä että tälläisia sadepäiviä tulee välillä :)

Olin ottanut enemmänkin kuvia sekä ikeasta että täältä himasta mutta koska olen niin helvetin hätäinen niin hätäpäissäni poistin kaikki kuvat muistikortilta.. Ja varmuudeksi vielä roskakorista niin etten varmana saa niitä takaisin. Hyvä minä. Eli tämän postauksen kuvasaldo jää näihin kolmeen kuvaan. Ehkä huomenna on parempi päivä ja saan otettua vähän järkevämpiä kuvia :)