Hot Hot Hot!

Mä taidan sulaa tänne. Otin pakkasesta kylmäkallen ja viilennän itseäni sillä. Olen muuten vilukissa mutta nyt ei todellakaan ole kylmä. 

Mulla on ollut tänään "vapaapäivä". Lähdin käymään Isossa Omenassa etsimässä ratkaisua mun meikeille ja muille kosmetiikalle kun pakkaan laukkuani töihin. Eipäs löytynyt mitään. Haluaisin jonkun hyvän ratkaisun että saisin hyvin pakattua kaikki tuotteet järkevästi ja mahdollisimman kompaktisti. Nyt kaikki lojuu eri pussukoissa hujan hajan. Yritin myös etsiä netistä mutta en löytänyt mitään, paitsi ebaystä mutta haluaisin mielummin ostaa jostain vähän lähempänä ettei tarvitse odottaa monta kuukautta. Jos on vinkkejä niin antakaa tulla vaan, I'm all ears.

Olen myös pessyt varmaan 5 koneellista pyykkiä että on puhtaita vaatteita kun lähden töihin. Yritin myös päästä yhden Crash Bandicoot levelin läpi mutta mulla meni totaalisesti hermo siihen hommaan joten se siitä sitten.

Huominen olisi viimeinen lomapäivä ennen töihin paluuta ja mulla on aika kynsihuoltoon että ne olisi kondiksessa. Onneksi laivalla on ilmastointi eli ei haittaa yhtään näillä helteillä mennä töihin <3