Archipelago

Taas ihana päivä merellä takana. Tänään käytiin Pentalan saaristomuseossa joka sijaitsee Espoon saaristossa. Siellä on muutamia taloja missä saa käydä sisällä katsomassa sekä pieni kahvila ja ravintola. 

 

Siinä hetken ihmeteltiin ja lä jatkettiin matkaa. Kierrettiin koko saari ympäri ja seikkailtiin uusissa paikoissa ja jossain vaiheessa päädyttiin Kirkkonummen saaristoon.

 

Käytiin vielä uimassa matkalla kotiin, samassa paikassa kuin eilen :) 

Kun päästiin autoon ja oltiin ajamassa kotiin niin huomasin että nyt mun yhdellä hampaalla ei ole kaikki hyvin ja kun pureskelin tuntui kun se olisi irti jotenkin. Kotona aloin katsomaan tarkemmin ja kun vedin hammastikulla hampaan välistä niin siitä irtosi palanen joten taitaa olla hammaslääkärikeikka huomenna tulossa, huoh. Vihaan käydä hammaslääkärissä mutta nyt on pakko. Huomenna meillä on pupun kanssa vuosipäivä joten saas nähdä mitä on luvassa :)