Vacay Weekend!

Ihana viikonloppu takana!

Perjantaina ei ollut selvästikään mun päivä.. Olin löytänyt pari kivaa vaatetta, uskokaa tai älkää, Lidlistä kun käytiin Paraisilla mutta harmikseni yksi jumpsuit oli liian pieni ja koska niitähän ei voi siellä kokeilla niin ei auttanut muu kuin ostaa isompi koko. Onneksi tämä ei maksanut kuin reilu 8€ joten ei haitannut ostaa toista. No eihän siinä mitään, lähimpään Lidliin vaan ostoksille! Ei löytynyt. Seuraavassa sama homma ja vasta viidennellä yrityksellä löydettiin sitä mitä haettiin. Ja kun vihdoin ja viimein sain sen niin olin silleen että nääh, olisin pärjännyt hyvin ilmankin :D Naisen logiikkaa selvästi!

Olin myös päättänyt että haluan maalata akvarelliväreillä ja löysin Clasusta värit, pensselit ja paperit. Kun päästiin kotiin niin aloin heti hommiin kunnes tajusin että eihän tästä tule yhtään mitään, olen ihan paska joten se homma jäi siihen. Yritin myöhemmin uudelleen mutta olin edelleen yhtä paska.

Illalla sitten päätettiin pupun kanssa että lähdetään käymään jossain. Juotiin parit siiderit, otettiin taksi alle ja lähdettiin käymään Helsingin yössä. Ensin Erottajalle ja sitten DTM:ään. Oli hauska ilta!

 

Lauantaina ei ollut muita oloja paitsi pieni väsymys. Oli niin kuuma kuitenkin että käytiin uimassa ja sen jälkeen pidettiin leffailta.

Tänään ollaan oltu koko päivän veneilemässä. Lähettiin joskus 13 jälkeen ja tultiin 21 aikaan kotiin. Käytiin isolla kirkolla ja ajettiin Suomenlinnan ympäri takaisin Espooseen. Matkan varrella pysähdyttiin uimaan, lämpötila meressä huimat 25 astetta!

 

4.jpg