Åh-land

Terkkuja aurinkoiselta Ahvenanmaalta! Tulin toissapäivänä tänne viettämään pari lomapäivää.

Ahvenanmaa on aivan ihana paikka, varsinkin kesällä. Olen joskus opiskeluaikoina tehnyt työharjoittelua täällä keskellä talvea ja voin kertoa että ankeeta oli. Onneksi tutustuin nopeasti uusiin ihmisiin ja minulla on edelleen kavereita täällä :)

Tänään oli rantapäivä ja täällä on todella monta upeaa rantapaikkaa. 

 

Löhöiltiin koko päivä ihanalla Bambölen rannalla. Käytiin uimassakin moneen kertaan kun kerran vesi oli ihanan lämmintä. Yleensä täällä on viileämpää kuin mantereella mutta tällä kertaa oli päin vastoin! +26 joten hyvin tarkeni.

 

Huomenna ajattelin mennä "keskustaan" ihmettelemään. En ole vielä päättänyt koska lähden täältä... Nyt kuitenkin lasillinen viiniä ja unten maille <3

 

IMG_7720.JPG