Go big or go home!

Ja taas on kymmenen päivää mennyt ja huomenna itämeren aallot taas kutsuu. Tällä kertaa tosiaan vähän lyhyempi passi ja sen jälkeen on VACAY TIME! Lomalle siis. 

Olen oikein yllättynyt että näillä vapailla on ollut kaikenlaista menoa ja kiva niin. Tekemistä on riittänyt ja on oikein mukava taas lähteä töihin. Ollaan vietetty kaverin synttäreitä, pidin huoltopäivän ja fixasin kynnet ja hiukset kesäkuntoon (autokin kävi huollossa), käytiin veneilemässä ja tänään tulin kotiin risteilyltä. 

 

Löysin laivalta kaikkea kivaa vaikka ajattelin etten ostaisi mitään (silmiä pyörittävä hymiö :D). Kännykälle uudet kuoret, powerbankki (pinkki tietysti) ja Tom Fordin ihana tuoksu. Tuosta tuoksusta sen verran että multa löytyy jo saman sarjan NEROLI PORTOFINO ACQUA mutta tämä oli vaan niin ihana että oli pakko hankkia myös EAU DE SOLEIL BLANC joka muuten tuoksuu vähän pina coladalle eli täydellinen kesätuoksu. Nämä ovat maissa aika hintavat (130€, 120€) joten oli ihan fiksua hankkia nämä laivalta.

Olin myös unohtanut ottaa pitkähihasen mukaan joten pakkohan oli ostaa uusi huppari kun laivalla on aina ilmastointi täysillä ja mä oon vilukissa. Saatoin myös ostaa saman merkin samanväriset flip flopit.... Taidanpa tästä eteenpäin jättää lompakon kotiin... Nyt tietää taas miksi tekee töitä :D