Beautiful tan!

Olen aina ollut surkea ottamaan aurinkoa ja myös monesti luovuttanut auringonoton suhteen kun tuntuu että väri ei halua millään tarttua vaikka kuinka grillaisin itseäni. En siis pala eikä väri tartu.

Tänä kesänä päätin vihdoin tehdä asialle jotain. Hankin hyvissä ajoin aurinkokapselit sekä öljyn. Tämä voi kuulostaa monen korvaan rajulta, öljyä?! Monella Suomalaisella on herkkä ja helposti palava iho mutta minulla taas ei. Toki jos käyn ulkomailla niin käytän kyllä aurinkosuojavoidetta ja olen palanutkin joskus mutta koska meillä täällä pohjolassa harvemmin päästään sellaisiin UV lukemiin kuin etelässä niin en pahemmin suojavoiteita täällä käytä.

 

Niille kelle nämä aurinkokapselit ovat ihan vieras juttu niin kerron nyt lyhyesti että miksi näitä syödään. Nämä ovat siis ravintolisä ja sisältää paljon keholle ja iholle hyviä vitamiineja sekä antioksidanteja, sellaisia mitkä suojaa ihoa auringolta. Ei silti kannata jättää suojakertoimia kokonaan pois jos on vähänkin herkempi iho koska nämä ei täysin suojaa palamiselta.

Nämä Lifen aurinkokapselit sisältää runsaasti betakaroteenia ja lykopeenia jotka molemmat ovat antioksidantteja  ja auttaa suojautumaan auringon UV-säteilyä vastaan. Lifen kotisivulla tuotetta kuvaillaan seuraavanlaisesti: 

"Henkilöille, jotka ovat herkkiä auringolle tai jotka joutuvat oleskelemaan pitkään voimakkaassa auringonpaisteessa.

Vahva beetakaroteeni yhdessä lykopeenin ja tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden kanssa antaa auringossa oleskeltaessa iholle kauniin kullanruskean sävyn. Beetakaroteeni on A-vitamiinin esiaste. A-vitamiini, sinkki ja C-vitamiini edistävät ihon kunnon pysymistä normaalina.

Aurinko Plus on monipuolinen multiantioksidanttivalmiste, jonka vaikutukset ovat hyödyllisiä iholle ja koko elimistölle ympäri vuoden; C- ja E-vitamiinit sekä sinkki ja seleeni edistävät solujen suojaamista hapetusstressiltä. Riittoisa, vain 1 tabletti päivässä!"

Minulle tulee myös aina kerran sesongissa aurinkoihottumaa mitkä vältin melkein kokonaan kun olen näitä käyttänyt. Haluan vielä mainita että tämä ei ole mikään maksettu mainos vaan olen vaan niin tyytyväinen tähän tuotteeseen.

 

 

Seuraava tuote mitä käytän kun otan aurinkoa on Yves Rocherin Monoï öljy. Tämä ihanalta tuoksuva öljy on ollut elämässäni pienestä asti koska äitini on käyttänyt tätä siitä asti kun olin pieni ja hän on aina ollut kesäisin todella päivettynyt. Öljyjä on kahdenlaisia, kuivaöljy sekä ihan perus öljy. Itse olen käyttänyt kuivaöljyä koska se ei tahmaa niin paljon ja se tulee kätevässä pumppupullossa. Minulta tämä pääsi loppumaan jo kertaalleen ja tilasin sitä lisää ja tänään se saapui postissa. Tilasin samalla myös saman sarjan after sun voiteen mutta sitä en ole vielä kerinnyt kokeilemaan.

Tätä tilausta odotellessa ostin Body Shopista Argan kuivaöljyä joka toimii samalla tavalla, tuoksu tosin ei ollut yhtä ihana kuin monoï. Näitä voi myös käyttää ihan normaalisti vartalonkosteuttajina sekä hiuksiin. 

 

Tällä kombolla olen onnistunut saamaan kauniin ja tasaisen rusketuksen joka kestää :)