Somewhere in Stockholm


Olen todella laiska menemään ulos täällä laivalla ollessani mutta tänään sain raahattua itseni ulos. Sää ei ollut mitenkään kiva koska satoi koko sen ajan mitä ulkona oltiin mutta ei se mitään. Olen pitkään halunnut kokea Kungsträdgårdenin kirsikkapuu kukinnat ja sinnehän me mentiin tänään. 

 

Ja miten arvata saattaa niin ei oltu yksin siellä nimittän noin 150 miljoonaa muutakin ihmistä olivat siellä ihastelemassa näitä kukkia sateesta huolimatta. Oli ihan kuin jostain sadusta, niin kaunista!

 

s43.jpg

Tukholma on kyllä kaunis kaupunki ja pitäisi ehkä käydä useamminkin ulkona. Toivottavasti olisi paremmat kelit ensi kerralla. 

Käytiin myös parissa kaupassa ja sain ostettua vihdoin uudet kengät, Niken Air Force 1! Mukaan lähti myös vähän meikkejä ja muita juttuja.