Take good care of Blonde hair


Vaaleahiuksisena pitää kiinnittää erityisen paljon huomioa hiustenhoitoon koska vaaleat hiukset ovat useasti aika kuivat. Aloitin vaalentamisen melkein mustasta tukasta reilu vuosi sitten ja nyt olen vihdoin saanut sellaisen sävyn mistä pidän. 

Vaalentaminen tummasta tukasta vaatii paljon kärsivällisyyttä ja monia kertoja kampaajalla, ainakin minun osaltani. Aloitin raidottamisella koska se on hellävaraisin vaihtoehto mutta kestää myös todella kauan mutta sillä saa luonnollisen tuloksen. En ole ikinä ollut tasavaalean hiusten fani vaikka sitäkin on tullut kokeiltua monesti joskus nuorempana. 

Olen siis ollut suurimman osan elämästäni blondi ja on tullut kokeiltua todella paljon erilaisia sävyttäviä tuotteita vaaleille hiuksille, mm. erilaisia sävytevaahtoja, hopeashampoita, maskeja, suihkeita ja nyt olen vihdoin ja viimein löytänyt parhaimmat tuotteet tähän asti vaalealle tukalle.

b6.jpg

Bongasin nämä tuotteet meidän taxfreestä ja eivät olleet ainakaan hinnalla pilattuja. Kyseessä on siis Antonio Axun hopeashampoo ja hoitoaine. Nämä ovat super pigmenttisiä ja niillä saa ihanan viileän lopputuloksen jos vihaa kellertävää tukkaa niinkuin minä. Nämä eivät kuivata hiuksia niinkuin monet muut merkit ja nyt kun minulla on pidennykset niin uskaltaa myös käyttää näitä siitä huolimatta. Kuivauksen jälkeen laitan vielä samalta merkiltä silkkitippoja ja näin saa ihanan pehmeät hiukset.

 

b5.jpg

Valitettavasti ei ole mitään kuvia siitä miltä hiukset näyttivät ennen käyttöä mutta tässä pari kuvaa noin kuukauden satunnaisen käytön jälkeen.

 

b.jpg

Tarkentaakseni vielä niin minulla on kaksi eri sävyä pidennyshiuksissa, yksi tummempi mihin nämä eivät tartu ja sitten vaaleammat.

 

En ole tätä merkkiä vielä nähnyt Suomessa missään mutta jos olet menossa Ruotsinristeilylle tai käymässä länsinaapurissa niin suosittelen lämpimästä kokeilemaan :)