Spring Vibes

Mun viikonloppu loppuu lyhyeen kun menen huomenna taas 10 päiväksi risteilemään. Olin viime viikonloppuna sekä eilen perjantaina keikalla.

Nämä olivat ensimmäiset keikat sen jälkeen kun alkoholilaki muuttui ja baarit ovat auki pidempään. Itse pidän sitä vähän hassuna että alkoholin myynti loppuu 0400 mutta bileet jatkuvat melkein tunnin vielä ennen sulkemista. Tottakai kaikki vaatii totuttelua ja voihan se mieli muuttua myöhemmin. Inhottavin asia tässä on se että se lisätunti pistää rytmin sekaisin, vaikka kyse on vain yhdestä tunnista niin tekisin sen mielummin niin että menisi aikaisemmin töihin kuin on sen tunnin pidempään. 

 

d.jpg

Näillä vapailla ollaan fiksattu kotia kesäkuntoon. Ostettiin grilli ja se on ollu ahkerassa käytössä joka päivä :D Lisäksi hankittiin aurinkovarjo sekä vähän koristeita terassille. Hauskin hankinta oli kuitenkin kookospalmu. Nyt jännitetään että saadanko se kasvamaan puuksi asti, on vissiin aika haastavaa kasvattaa palmua.

Sain myös kokea elämäni ensimmäisen imurikauppiaan joka tuli pimputtamaan ovikelloa. Ei syntynyt kauppoja sillä en ole valmis maksamaan 2700€ imurista...