Unettomia öitä

Tänään oli aika taas palata töihin 10 päivän kotona olemisen jälkeen. Mitään super paljon ohjelmaa niille päiville ei ollut vaan olen ottanut ihan rennosti. Viime viikonloppuna oli pari dj keikkaa ja kävin alkuviikosta kampaajalla ja kynnet huoltamassa mutta that’s about it. Oli ihanaa tulla töihin kun nyt ei ole ainakaan tekemisen puutetta.

 

IMG_6744.JPG

Yötöiden jälkeen minulla oli vaikeaa saada normaali päivärytmi takaisin ja en ole sen jälkeen saanut oikeen järkevään aikaan unta mutta olen silti herännyt aikaisin.. Tämä alkaa jo tässä vaiheessa vähän ärsyttää koska nyt kun on töissä niin unta olisi aika tärkeää saada tarpeeksi että jaksaa painaa hommia.

En myöskään haluaisi ottaa mitään unilääkkeitä koska niistä menee niin sekasin ja harmittaa kun ei melatoniinit enää auta.  

 

IMG_6669.JPG

Nyt ei auta muu kun painaa pään tyynyyn ja toivoa parasta! 

IMG_5499.JPG