Pääsiäismuna

Ja näin olen taas rantautunut 12 päivän työputken jälkeen. On todella ihanaa olla kotona mutta jotenkin kun on ollut koko ajan kaikkea tekemistä töissä niin nyt on jotenkin todella tylsää mutta yritän ottaa ilon irti siitä ettei ole pakko tehdä yhtään mitään.

Varasin eilen ajan kampaajalle, onhan viime kerrasta jo melkein 4kk ja juurikasvu sen mukainen. Värjäsin suoravärillä hiukset pinkiksi viime viikonlopuksi kun laivalla oli retroristeily. Jälkeenpäin harmittaa koska nyt joudun odottamaan että väri haalistuu niin paljon että voi laittaa vaaleeta väriä päälle. Mietin myös pidennyksien laittoa näin kun kevät tekee tuloaan. En tiedä miksi mutta aina tähän aikaan joka vuosi haluan pitkät hiukset. 

 

Olin taas tänään kokkaustuulella ja tein uuniperunoita ja kinkkumömmöö.. Musta ei kyllä tule huippukokkia koska se kinkkusysteemi maistui vaan sipulille. Multa on mennyt ihan ohi että pääsiäinenkin on kohta mutta sitä ei voi missata koska ruokakaupat on täynnä pääsiäiskamaa ja mainosten uhri kun olen niin oli pakko ostaa kindermunia :D 

 

Niin söötit sellaisessa pikku boxissa. Ai että kun lapsettaa :D

 

Kukkia tuli myös ostettua ja lisää eukalyptuksen oksia mutta tajusin kun tulin kotiin että eihän mulla ole niille oksille mitään paikkaa tai maljakkoa edes joten nyt pitäisi jostain taikoa uusi maljakko..

Viikonlopuksi olisi taas pari DJ keikkaa joten kokonaan toimeettomana ei tarvii olla :)