Finally home

Huh mikä kotimatka! Ajateltiin että lähdetään hyvissä ajoin kohti lentokenttää, lento lähti klo. 11 ja oltiin tilattu taksi seiskaksi hotellille. Onneksi niin aikaisin aamulla ei ollut ruuhkaa. Kun päästiin kentälle ei check inniin ollut mitään jonoa MUTTA kun oltiin menossa passitarkastukseen niin siinä oli varmaan yli 1000 ihmistä jonottamassa ja jono oli ihan sekasin eikä tiennyt mihin sitä pitäisi tunkea. Vielä v*ttumaisempaa asiasta teki sen että meidän rakkaat itänaapurit ja kiinalaiset kiilasi niin paljon kun kerkesi ja se teki sen että saatiin jonottaa melkein kaksi tuntia ennen kun päästiin passi ja turvatarkastukseen. 

 

FullSizeRender.jpg

No päästiin sitten vihdoin ja viimein läpi ja jäi vielä vähän aikaa kentällä hengailemiseen niin päätettiin käydä syömässä nopeet burgerit ennen pitkää lentoa kotiin. 

 

FullSizeRender.jpg

Lento meni onneksi nopeasti ja vaikka meillä ihanaa olikin niin aina on kiva palata kotiin.

Kaikesta huolimatta ollaan nyt kotosalla ja tekisi mieli vaan laittaa silmät kiinni ja mennä nukkumaan mutta laitettiin äsken saunan lämpiämään joten saunan kautta unille :) 

 

FullSizeRender.jpg