Last days of summer

Viimisiä viedään ja huomenna onkin meidän viimeinen päivä täällä paratiisissa. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin myös tämä reissu.  

Koko matkan kruunasi tänään retki Raya diversin kanssa Raya Yain saarelle. Jotain niin upeaa! Ja kuten odotettavissa oli niin ei oltu yksin siellä, ranta vilisi kiinalaisia. Siitä huolimatta oli upea päivä ja tuli taas snorklailtua koko rahan edesta. 

 

IMG_6306.JPG

Kun päästiin takaisin hotellille niin otettiin hetki lepiä ja käytiin syömässä. Tässä vieressä on ihan superhyvä Italialainen ravintola jossa ollaan syöty useampana päivänä.  Ollaan myös käyty melkein joka ilta hieronnassa koska se on vaan niin halpaa ja ihanaa! Olen pari kertaa ottanut aloe vera hieronnan joka on hyvä kun on vähän palanut auringossa.

 

 

FullSizeRender.jpg

Huomenna on meidän viimeinen päivä Thaimaassa ja otetaan siitä kaikki ilo irti. Mennään taas Kata Noin ihanalle rannalle ottamaan aurinkoa, syömään jätskiä ja uimaan.  Maanantaina lennetään kotiin hyiseen Suomeen.. Kotiin on aina kiva tulla mutta olisihan se ollut mukavampaa jos sielläkin olisi kesä.

 

IMG_6265.JPG