Viikonlopun jälkeiset fiilikset

Tänään on sunnuntai ja viikonlopun dj keikat on takana. Olin perjantaina Klaukkalan Charlotassa ja lauantaina Turussa Chicissä. Nämä olivat tämän vuoden ensimmäiset keikat. Keikat meni tosi hyvin ja ihmisillä oli hauskaa.

 

Jäin kuitenkin miettimään pari asiaa.. Suomalaisten baarikäyttäytyminen. DJllä on yleensä suora näköyhteys koko saliin ja siitä pääsee seuraamaan ihmisiä ja niiden käyttäytymistä. Miksi pitää aina vetää hirveet koomakännit ja olla ihan pihalla? En sano ettenkö olisi ikinä ollut samassa kunnossa mutta miksi? Mikä siinä kiehtoo? Alkoholi tunnetaan myös nimellä iloliemi ja sitähän se on, kohtuullisesti nautittuna. Onko kivaa että puolet illasta on filmi poikki ja seuraava päivä pilalla kun on hirveä kankkunen? Puhumattakaan siitä mitä tulee töppäiltyä. Miksi minä jäin tätä miettimään oli myös se että miten ihmiset käyttäytyy esimerkiksi DJtä tai muuta henkilökuntaa kohtaan. Kohteliaisuus ja hyvät käytöstavat unohtuu ja pidetään asioita itsestäänselvyytenä. Pistin myös merkille miten välinpitämättömiä ihmiset ovat, lasi tippuu lattialle ja menee rikki, joku on oksentanut vessaan, joku kaatoi täyden lasin ja nämä kaikki odotetaan jonkun muun siivoavan. Mitä sinä tekisit jos nämä tapahtuisi sinun kotonasi? Odottaisitko että joku tulee automaattisesti näitä siivoamaan?

 

läppä.jpg

Kaikesta huolimatta pidän DJnä olemisesta ja parhaat kiksit saan siitä kun näen että ihmiset viihtyy ja että heillä on hauskaa. Ehkä olen vaan tullut vanhaksi ja vanhanaikaiseksi kun en enää näe suurta järkeä siinä että vedetään hirveet koomakännit.

bileet.jpg