Uudet verhot

Tulin keskiviikkona laivalta kotiin ja sen jälkeen iski hirveä kooma. En ole kahtena päivänä saanut mitään aikaiseksi. Viimeisenä yönä laivalla en saanut oikein nukutuksi joka varmaan on syy miksi unirytmi meni sekaisin. Tänään kuitenkin on parempi fiilis ja nukuinkin melkein kellon ympäri ja hyvä niin, minulla on nimittäin tänään ja huomenna DJ keikat. Illalla suuntaan kohti Klaukkalaa ja huomenna Turkuun.

Saatiin poikaystäväni kanssa yhteisen joulu ja synttärilahjan, uudet verhot. Tämä voi kuulostaa todella tylsältä mutta verhot ovat aika tärkeä osa kotia. Meillä kävi sisustussuunnittelija noin kuukausi sitten ja valittiin yhdessä joka huoneeseen omat verhot. Kävin toissapäivänä hakemassa verhot ompelijalta ja nyt 3/5 verhot olen saannut ripustettua.

verhot.jpg

Makkariin tuli aika simppelit valkoiset verhot. Ei olla oikein päätetty miten me halutaan sisustaa huonetta joten onneksi nämä verhot sopivat tyyliin kuin tyyliin.

 

verhot3.jpg

Olkkarin verhot ovat vanhan roosan/beigen sävyiset ja valkoista pellavaa. Nämä ovat aika saman väriset mitä ne aikaisemmat "hätä" verhot oli. Mielestäni ihanan raikkaat!

 

verhot2.jpg

Noissa beigeissä verhoissa on metalliset sulkakuviot jotka tuovat kivan pienen lisän pelkkään tylsään yksivärisyyteen.

Nyt pitäisi vielä ripustaa meidän työhuoneiden verhot mutta se saa hetken odottaa :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!