Sick of being sick!

Terveisiä sairastuvasta! Mulle iski flunssa meidän viimeisenä reissupäivänä mikä onneksi oli se päivä kun lennettiin takaisin.

Olin ottanut iltalennon joka lähti 19.35 että olisi vielä ollut aikaa ihmetellä Prahan kaupunkia mutta kun se päivä koitti niin oltiin jo tehty kaikki mitä halusimme ja yritettiin väkisin keksiä jotain tekemistä. Loppujen lopuksi päädyttiin siihen tulokseen että lähdetään lentokentälle loungeen hengailemaan. Kaikki ei kuitenkaan mennyt niinkuin strömsöössä (taaskaan). Kun tulimme kentälle niin meidän piti odottaa 2h että check in aukeaa ja me sitten parkeerattiin Burger Kingiin oottelee. Silloin mulle tuli todella huono olo ja tajusin että flunssahan se siellä tekee tuloaan. Tämän odottamisen jälkeen päästiin turvatarkastuksen toiselle puolelle ja hetki siitä niin ilmoitettiin että meidän lento on myöhässä.. Ei ollu loppujen lopuksi mikään pitkä viivästys vaan oltiin ihan aikataulussa kotona kiitos myötätuulen.

Minulla piti olla lauantaina ja sunnuntaina dj keikat mitkä jouduin pitkin hampain perumaan tämän saatanallisen flunssan takia. Tänäänkin olisi ollut yksi tapaaminen mutta senkin jouduin perumaan, toivon vaan että olen torstaina priimakunnossa että pääsisin töihin.

Olen niin kypsä tähän sairastamiseen. Yleensä kun mulla on flunssa niin se on ohi parissa päivässä mutta ei tällä kertaa. Tänään on ensimmäinen päivä kun tuntuu ettei ole kuumetta mutta silti on veto ihan veks ja joka paikkaan sattuu. Minulla taitaa olla miesflunssa!

Nyt voin kertoa että alkaa vähän kyllästyttää tämä kotona kökkiminen. Olen jo katsonut netflixistä kaikki kiinnostavat leffat, pelannut angry birdsiä niin että hermot on mennyt ja tottakai nukkunut.