Rakas Joulupukki...

Tämä viime kuukausi on ollut todella raskas. Alku kuusta sain sitkeän flunssan joka ei tahtonut millään parantua. Nämä viime viikot on ollut yhtä painajaista kun kuvioihin on tullut kovat vatsakivut.

Minulla on aina ollut ongelmallinen masu mutta tämä jatkuva kipu ei ole enää normaalia. Ylävatsakipuja päivittäin ja vielä sellaisia kohtauksia jotka kestävät monta tuntia. Olen käynyt eri lääkäreillä ja tutkimuksissa viime viikolla eikä mitään ole löytynyt. Reseptilääkkeitäkin on tullut popsittua mutta turhaan kun mikään niistä ei ole auttanut. Tämän takia minulta on jäänyt koko kuun DJ keikat tekemättä kun en vaan ole pystynyt. Olen niin loppu tähän koko hommaan, tämä kipu vie kaikki voimat ja tuntuu toivottomalta kun ei ratkaisua löydy.

Joten, rakas joulupukki, toivoisin enemmän kuin mitään muuta että nämä kivut loppuisi ja saisin jatkaa normaalia elämää.

Ettei tämä koko postaus olisi pelkkää valittamista niin me ollaan täällä kotona otettu joulukamat esille. Meillä oli valkoinen tekokuusi kun asuttiin Espoossa joka on muutossa mystisesti hävinnyt joten jouduttiin ostaa uusi. Onhan oikea kuusi aina kivempi mutta jos haluaa kuusen näin ajoissa niin ei se oikea kuusi jaksa elää jouluun asti.

Olen myös askarrellut joulukortteja ja tarkoitus olisi saada ne lähetettyä vielä tämän päivän aikana :)

10.jpg

Tähän lopuksi haluaisin vielä toivottaa kaikille mahtavaa viikkoa :)