Kettu..

Olen miettinyt tsiljoona kertaa että tulen tänne kirjoittelemaan mutta tämä syksy on vienyt kaikki mehut. Musta on tullut syksyhirviö. Kun tulin nyt laivalta kotiin niin olin todella väsynyt mutta ajattelin että kyllä se menee ohi. No eipä mennyt. Olin myös viikonloppuna juontamassa Stockalla hulluja päiviä ja kun pääsin sieltä kotiin niin olin niin loppu että meinasin nukahtaa saman tien. Olen myös ollut niin känkkäränkkänä että itseäkin ärsyttää.

Joka päivä olen myös vetänyt päikkärit mutta en tänään JIIHUU! Kävin ostamassa kasan Noccoja ja tänään olen jopa saanut jotain aikaiseksikin.

syksy4.jpg

Kävin tänään Helsingissä ja kun olin tulossa kotiin niin poikkesin samalla Ompussa ja kävin ostamassa itselleni halloween piilarit, semmoset valkoset. Siitä se ajatus sitten lähti ja tein itselleni pääkallomeikin. Tein siitä myös meikkitutoriaalin ja yritän nyt tässä ladata sitä youtubeen.

Ylihuomenna olisi taas paluu itämeren aalloille!