Time to travel!

Eikös sanotakin että matkailu avartaa? Rakastan matkustamista ja mikäs sen parempaa kun extempore reissu eurooppaan. Laivatyön plussat ovat pitkät vapaajaksot joten voi lähteäkin reissuun kun siltä tuntuu ilman että tarvitsee ottaa lomaa.

Tällä kertaa kohteeksi valitsin Prahan. Se on paikka minne olen halunnut mennä mutta ei ole vaan tullut aikaiseksi uppoutua siihen sen enempää mutta eilen sain tämän päähänpiston ja varasin lennot saman tien tietämättä sen enempää kohteesta. 

Tyyliin ainoa asia minkä tiesin Prahasta oli se että se on todella kaunis kaupunki. Siitä tulikin mieleen että olisi kiva käydä jokaisessa euroopan pääkaupungissa. Viime vuonna käytiin Berliinissä mikä oli pieni pettymys mutta luulen että ajankohta oli ehkä väärä kun käytiin tammi/helmikuussa ja sää oli huono koko reissun ajan. 

 

IMG_0484.JPG
IMG_0417.JPG

Tähän asti on tullut vierailtua (pääkaupungeissa) Lontoossa, Ateenassa, Monte Carlossa, Berliinissä, Kööpenhaminassa Tukholman ja Tallinnan lisäksi eli on vielä monia kaupunkeja näkemättä :)

IMG_1775.JPG
IMG_1785.JPG