Thaimaan terveiset

Nyt ollaan täällä maailman toisella puolella ja onhan täällä ihanaa! Ennen matkaa jännitettiin että paistaako täällä aurinko ollenkaan kun säätiedot näytti pelkkää sadetta ja ukkosmyrskyjä mutta hyvin on kyllä paistanut joka päivä enemmän tai vähemmän.  

 

IMG_5927.JPG

Rannalla ollaan oltu joka päivä parisen tuntia, kun ei oikeen pysty enempää kun on niin kuuma, eikä auta vaikka menis uimaan kun veden lämpötila on se +30c. 

Näin ensikertalaisena Thaimaassa niin voin kertoa että onhan tämä ihan oma maailma. Valittiin matkakohteeksi Phuket kun ei olla oltu aikaisemmin ja se tuntui hyvältä kohteelta näin aluksi. Ollaan tämä ensimmäinen viikko Karon beachillä ja toinen Kata beachillä.  

 

Karon on ollut yllättävän jees vaikka hirveä turistirysä onkin. Eilen käytin iltapäivällä Patongilla ja ae että, kiitin siinä vaiheessa luojaa ettei me otettu hotellia sieltä. Luulin että Karon oli vilkas ja ahdas mutta oi kun olin väärässä. Patong beach ja Bangla Road oli kyllä sellaista kaaosta että sitä ei jaksaisi kun yhden illan. Kadut oli ängetty täyteen kojuja, baareja ja ravintoloita, paikalliset yrittivät väkisin houkutella ihmisä baareihin ja erilaisiin näytöksiin. Hintataso ainakin baareissa oli reilusti kalliimpi kun Karonilla. 

IMG_6015.JPG
IMG_6041.JPG

Tänään on ollut vähän ikävä päivä kun pupu sai ruokamyrkytyksen ja on ihan surkeena ollu koko päivän :( Kävin apteekista hakemassa läjän lääkkeitä ja mehujäätä. Toivottavasti huomenna parempi fiilis.