Stay forever

Tähän väliin on pakko päivittää vähän meikkijuttujakin :) Ostin pari päivää sitten uuden nestemäisen huulipunan (ihan niinkun niitä ei olisi miljoona ennestään) ja yllätyin kuinka hyvin se pysyi! Tänään laitoin sitä aamulla ja se on pysyny hyvänä ihan tänne iltaan asti! WHAT?! Kävin äsken suihkussa ja en edes siellä saanut sitä lähtemään vaan vasta kun otin meikinpoistoaineella niin sain sen häipymään. Eli vinkki vitonen niille jotka kaipaa kestävää huulipunaa :)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja mitä parasta! Tämä on ihan markettikamaa. Cittarista ostin, en muista hintaa mutta ei ollut paljoa. Välillä parhaimmat tuotteet löytyy läheltä eikä aina tarvii maksaa miljoonia :)

Kävin tänään taas kaupoilla, tällä kertaa hankkimassa kulmaväria ja ajattelin ostaa vaseliinia (ihon suojaksi värjäyksen ajaksi) mutta myyjä suositteli ostaa yhtä toista tuotetta jota voi käyttää vaseliinin tavoin ja on täysin orgaaninen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä muistuttaa vähän Elizabeth Ardenin 8 hour creamia, koska tätä voi käyttää melkein samalla tavalla.

Laitoin tätä huulille nyt suihkun jälkeen ja tämä tuntuu ihanalta, minulla on ollut koko talven todella kuivat huulet ja on tuntunut ettei mikään huulirasva auta (niitäkin on miljoona...) mutta tätä voin todellakin suositella.

Sitten pari meikkikuvaa eilisen meikistä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA