Aika kääntää uusi sivu elämässä

Pienen ajan sisällä on tapahtunut todella paljon. Kuukausi sitten ostin oman auton. Se oli asia mitä olin pohdiskellut aika pitkään kunnes päätin sen vihdoin hankkia. Tein siis maailman huonoimman sijoituksen. Nyt pari päivää sitten tapahtui sekä minulle että pupulle meidän elämämme tähän asti suurin homma eli ostettiin oma asunto. Se oli sijoitus skaalalla pikkasen parempi hankinta kuin auto :) Oltiin jo alkusyksystä asti etsitty asuntoa, käyty näytöissä ja selailtu kaiken maailman nettisivuja mutta tuloksetta. Viime kerralla kun olin töissä huomasin netissä yhden todella kivan kämpän ja näin heti että se olisi "se oikea". Heti kun pääsin kotiin sovittiin näyttö, käytiin katsomassa ja laitettiin heti tarjous. Sitten jännitettiin ja kun saatiin samana päivänä sopiva vastatarjous niin tartuttiin tilaisuuteen. Meistä oli tulossa asunnon omistajia! Sovittiin kauppapäivä ja viime keskiviikkona laitettiin nimet paperiin ja nyt se ihana asunto on meidän <3

nykämppä9

Meinattiin tulla hulluksi meidän pienessä kaksiossa ja nyt on vihdoin ja viimein tarpeeksi tilaa kaikelle. Olen pitkään unelmoinut omasta meikkinurkasta ja nyt saan vihoin sellaisen sekä pienen tilan konttorille.

nykämppä11

No eihän tämä ole pelkillä ruusuilla tanssimista ollut. Heti kun saatiin tietää että se asunto on meidän niin alettiin hommiin. Käytiin hakemassa pahvilaatikoita ja siitä se pakkaaminen alkoi. Tällä hetkellä meidän kämppä on kuin pommin jäljiltä, en malta odottaa että muuttopäivä tulee. Pientä stressiä oli myös ennen kauppoja koska meiltä puuttui pari asiakirjaa jotka oli pakko olla kauppatilaisuudessa, pari unetonta yötä myöhemmin kaikki kuitenkin järjestyi.

nykämppä10

No ei siinä vielä kaikki. Tämän lisäksi sain tilaisuuden vaihtaa laivaa ja reittiä eli palaan alkuvuodesta takaisin Helsinki-Tukholma linjalle melkein 4 vuoden jälkeen. Tämä on ihanaa koska nyt työmatka lyhenee huomattavasti. Tottakai tulee vanhoja työkavereita ikävä mutta odotan myös innolla että saan uusia mukavia työkamuja :)

Tällästä tällä kertaa. Niin se elämä vaan menee eteenpäin <3