Pää pyörällä

Siitä onkin jo tovi kun tänne päivitin mitään viimeksi. Syy siihen on ollut yksinkertaisuudessaan ajan pula. On ollut paljon tekemistä ja olen myös ollut todella väsynyt kun olen päässyt töistä kotiin. Tämä loppuvuosi sekä ensi vuoden alku tulee olemaan aikamoista hulabaloota ja palapelin kokoamista joka tulee myös viemään aikaa ja voimia vaikka kyseessä kuitenkin on iloisia asioita. Niin se vaan menee että mitä enemmän ikää tulee niin saman verran vastuuta pitää kantaa asioista. Vaikka tässä valittelen niin olen tällä hetkellä todella onnellinen, iloinen ja kiitollinen kaikesta tulevasta <3 Siitä puheenollen niin mun synttäritkin on kohta tulossa ja vaikka aikasemmin olen niitä odottanut innolla niin tuntuu että en ehtisi niitä viettää missään vaiheessa ja olenhan yllätys yllätys töissä silloin. Sama joulun kanssa. Tuntuu etten ehtisi viettää koko joulua ollenkaan, jouluaattona kotiin ja joulupäivänä heti keikalle ja sitten onkin jo uusivuosi ja takaisin töihin :D

tenise

Voi kun voisi pikakelata elämässä pari kuukautta eteenpäin että pääsisi hetkeksi hengähtämään. Onneksi ollaan kuitenkin menossa pienelle lomalle tammikuussa että jos siellä voisi sitten vaan olla ja rentoutua ja jättää kaiken stressin kotiin :)