Ja taas mennään

Näin alkoi 10 päivän putki itämeren iloisilla aalloilla. Eilen lähdin kohti Turkua poikkeuksellisesti Helsingistä. Yleensä menen aina Leppävaarasta mutta koska viikonloppuisin ei pääse suoraan bussilla sinne niin oli helpompi näin. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä se on vaan hyväksyttävä tosiasia että se on syksy nyt. Laitoin jopa mun talvitakin päälle varmuudeksi ja ei se huono idea ollut koska ulkona oli jo todella viileää. Hirveän harmaata oli eilen ja varmasti tänäänkin. Nappasin samalla pari kuvaa meidän kauniista pääkaupungista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään oli aika hurja merenkäynti kun oltiin avomerellä. Yleensä tykkään siitä kun pikkasen keinuu ja en ole ikinä ollut merisairas mutta tänään tuli kieltämättä vähän huono olo, joka onneksi meni ohi. Voin vaan kuvitella minkälasta keinumista Helsingin laivoilla on kun ovat sen 10h avomerellä.