Aikuistuminen

Hui kun aika menee nopeasti! Tuntuu kun vielä hetki sitten oli alaikäinen eikä tarvinnut ottaa hirveästi vastuuta mistään. No niin se vaan on että pitää hyväksyä se tosiasia että eihän tässä nuoremmaksi muutu ja pitää alkaa suunnittelemaan tulevaisuutta. Ollaan nyt tosissamme katselleet uutta kotia mikä olisi ihan ikioma eli omistusasuntoa. Hetki sitten olin tekemässä ihan mitä vaan että olisin saanut muuttaa Helsingin keskustaan mutta niin se mieli vaan muuttuu ja olen jo tottunut ajatukseen asua Espoossa. Tarjontaa olisi vaikka muille jakaa mutta... Pakko sanoa että tänä päivänä jos haluaa asua pääkaupunkiseudulla niin pitäisi olla melkein miljonääri koska asuntojen hinnat ovat ihan huisin kalliita. Toki meidänkin budjettiin sopivia vaihtoehtoja löytyy mutta, asuntojen sijainnit ovat vähän liian kaukana kaikesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulle on tärkeää että kotiin on helppo päästä sekä julkisilla että autolla. Käytiin viikolla katsomassa aivan ihanaa asuntoa joka oli kaikin puolin täydellinen, tosin se sijainti oli ihan jossain perämetsässä. Tämä on tottakai aina suhteellista ja riippuu mitä priorisoi. Anyways luulen että sitä asuntoa ei oteta vaan jatketaan etsimistä.

high4

Toivon aina että voittaisin joku kaunis päivä lotossa ja voisin ostaa jonkun täydellisen asunnon miettimättä hintaa mutta niinkuin viisas äitini joskus minulle sanoi että "oi rakas, sitä päivää on ihan turha odottaa".. Eli näillä mennään mitä nyt on :) Olen joskus miettinyt kun olen selaillut asuntotarjontaa täällä Espoossa että miten ihmisillä on varaa niin kalliisiin asuntoihin?! Olis varmaan pitänyt vaan jatkaa opiskeluja silloin aikoinaan :D kun ei vaan näillä palkoilla mitään isoa omakotitaloa hirveästi osteta.

Elämässä on hyvä olla tavoitteita, joskus tosin tuntuu että mun tavoitteet on ehkä vähän epärealistisia ja on hyvä välillä palautua maan pinnalle. Pitää olla kiitollinen siitä mitä on jo olemassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA