Outside the comfort zone

Eli mukavuusalueen ulkopuolella. Sitä minä olin tänään. Kerroin edellisessä postauksessa että olin ostanut uudet housut ja ne oli sellaiset mitä ei uskoisi näkevän mun vaatekaapissa. En myöskään seuraa viimeisiä trendejä mitenkään aktiivisesti ja pukeudun yleensä mahdollisimman mukavasti. Minulla on selvät värit eri vuodenajoille, kesällä paljon valkoista ja pinkkiä ja syksyllä/talvella mustaa ja harmaata. Kuosillisia vaatekappaleita ei myöskään ole mun juttu ja vierastan kaikkia kuviollisia vaatteita.

Miksi olin tänään sitten muka niin sen mukavuusalueen ulkopuolella? Käytiin ottamassa asukuvia, mitä ei siis tapahdu hirveän usein koska en kirjoita pääsääntösesti muotiblogia, mutta halusin tänään sellaista kokeilla. En tunne olevani mitenkään luonteva kameran edessä vaikka kokemusta löytyy jonkin verran niiltä ajoilta kun olin hiusmallina.

fafaaaaaa

fafaaafafaa

fafaaaaa

Toppi ja jakku - H&M, Housut - Zara, Kello - Marc Jacobs, Korut - Kalevala, Laukku - Furla, Kengät - Armani

fafaaaaaaasssfafaaaaaaass

 

Oli jotenkin ahdistavaa jos joku käveli ohi ja jäi kattomaan.. Olisi kyllä kiva päästä kuvaamaan jonkun kanssa joka on tehnyt tän tyyppisiä juttuja aikaisemmin ja osaisi ehkä vähän kertoa miten olla ym. No tulipahan kokeiltua ja tässä kuvat tältä päivältä :) Kaikkea pitää aina kokeilla niin tietää sitten. Housut oli ainakin kivat jos ei muuta :D