Syksy

Syksy on täällä ja ulkona alkaa olee jo aika viileää. Sain myös riemukseni sen joka vuotisen syysflunssan joka ei tunnu millään parantuvan. Tänään tuli vielä lisää takapakkia. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä siis virtsatientulehdus joka onneksi ei vaatinut lääkärikäyntiä vaan puhelinsoitolla vaan labraan ja antibiootit odotti apteekissa. Suosittelivat kumminkin juomaan paljon nesteitä tottakai ja sitten sitä karpalomehua. Ostin varmuuden vuoksi kolmea eri karpalomehua, toivottavasti nää nyt auttaa..

Alkaa vähän kyllästyttää tää kotona kökkiminen mutta ei kai tässä muu auta jos haluaa parantua. Ostin kuitenkin vähän kukkia piristämään tätä synkkää elämää :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haluaisin pitää enemmän viherkasveja kotona mutta työni puolesta se ei valitettavasti ole mahdollista. Silloin kun vielä opiskelin niin istutin erilaisia yrttejä ja kasveja parvekkeelle joista nyt valitettavasti joudun luopumaan kun työt on taas alkanut. Minulla oli laventelia, basilikaa, herneitä, ruohosipulia ja persiljaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapahtuispa jotain jännää pian! Sais vähän actionia elämään <3