Tukkataikaa

Aloitin blondeeraus projektin alkuvuodesta ja nyt on jo vierähtänyt tovi siitä kun värjäsin hiuksiani viimeksi. Taisi olla huhtikuun lopulla/toukokuun alussa kun hiuksiini pistettiin väriä. Mun tukka otti kunnolla damagee tottakai kun lähtökohta oli melkein musta ja siitä piti sitten saada jotain aikaiseksi. Mun juurikasvu alkoi suoraan sanoen v*tuttaa ja eihän siinä muu auttanut kun käydä kampaajalla. Olen yrittänyt hoitaa mun hiuksia parhaalla mahdollisella tavalla mutta silti se on näyttänyt harakanpesältä. Kotona olen myös yrittänyt leikata pahimmat latvat pois mutta hiukseni kaipasivat koko ajan kunnolla saksimista.

Tässä oli lähtökohta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun hiukset oli about yhtä rapeet ku palanu pekoni + kilsan juurikasvu. Hiukset oli mulla melkein aina hätäponnarilla kun ei auki pystynyt pitää..

Tänään kävin sitten kampaajalla ja lopputulos on tässä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laitettiin vähän raitaa, taittoväriä ja tehohoito. Ainiin ja kyllähän sitä pituuttakin vähän saksittiin. Tästä on hyvä jatkaa kohti vaaleampaa lopputulosta.

Olin jossain vaiheessa niin kärsimätön että olin jo menossa kauppaa hakemaan vaalennusainetta ja värjäämässä koko tukan itse. Onneksi maltoin odottaa. Lompakko keveni kyllä aikamoisesti mutta se oli kyllä sen arvoista. Ja näin kun vaan raidoittaa niin myös värjäysväli pitenee, eli ei tarvitse ihan joka kuukausi ravata kampaajalla.

Ps. Persauki arvonnan voittaja julkaistu Facebookissa! Kiitos kaikille osallistujille <3