Persauki Yacht Club x Arvonta!

persauki1-600x176  

Mikä persauki? No persauki yachtclub tietysti! Se on Suomen ensimmäinen persaukisten pursiseura. Miten tällaiseen pursiseuraan sitten liitytään? Normaalisti jäsenyyden saa tilaamalla itselleen jonkun persauki tuotteen ja samalla saa itselleen jäsenkortin MUTTA nyt minulla on ilo ja kunnia pitää pienimuotoinen arvonta missä juuri sinä voit liittyä meidän persaukisten iloiseen joukkoon! Palkintona Persauki Yacht Club collari.

 

perse

No sitten itse asiaan! Osallistuminen on helppoa. Käy tykkäämässä Me, Myself & Denise facebook sivusta ja jaa sieltä tämä postaus, näin olet mukana persauki collarin arvonnassa. Voittaja saa valita itselleen collarin värin ja koon, värivaihtoehdot ovat musta, harmaa ja viininpunainen. Palkinnon arvo 59€! Kilpailu päättyy sunnuntaina 20.8 klo. 21.00. Onnea matkaan!

Mikäli onni ei potkaissut tällä kertaa ja haluat kuitenkin itsellesti persauki collarin tai muuta kivaa niin tilaamaan pääsee tästä -> Persauki <-

*postaus toteutettu yhdessä persauki yacht clubin kanssa