One day in Tallinn

Sain myöhään eilen illalla kuningasidean varata matkan Tallinnaan aamuksi. Kello oli siinä vaiheessa varmaan jotain 23.30  joten tuli vähän kiire mennä nukkumaan. Kuinkas sattuikaan niin nukkumatti teki oharit ja uni tuli vasta joskus ehkä 4 maissa... Oli ihanaa herätä puolikuolleena mutta tehty mikä tehty. Tällaiset extemporee matkat on just kivoja. Ei oltu suunniteltu sen enempää kun että mennään vaan ja katsotaan sitten siellä. Viime kerrasta on vierähtänyt sellaiset 10 vuotta joten ei ollut minkäänlaista havaintoa mitä Tallinnassa voisi tehdä.

tal5OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloitettiin sillä että mä menin kauppoihin ja mun rakas avomieheni meni istumaan terassille. Sen jälkeen mietittiin taas että mitäs sitä sitten ja koska meillä ei ole mielikuvitusta niin mentiin tuttuun ja turvalliseen Viru Keskukseen. Siellä ei ollut mitään mielenkiintoista joten lähdettiin kävelemään, ei siis mitään havaintoa että minne mutta päädyttiin lopulta vanhaan kaupunkiin. Vanha kaupunki oli super ihana pienine kujineen ja terasseineen. Oltiin ihan turisteina siellä ja otettiin paljon kuvia ja ihasteltiin paikkoja, tai no.. mä ihastelin paikkoja kun taas mun matkaseura haaveili jo kotiinlähdöstä :D Aikaa jäi vielä parisen tuntia ja mentiin takaisin Viru keskukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen itse oikein yllättynyt siitä etten shoppaillut hirveästi mitään, löysin kuitenkin yhdet farkut ja kaksi paitaa. Yhtään meikkejäkään en ostanut mikä oli myös hieno homma!

Oli mukavaa kun pystyi kävellä satamasta keskustaan ja takaisin, säästyi pari euroa kun ei tarvinnut maksaa taxia. Askelmittarin mukaan tänään tuli käveltyä reilu 10km!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC00410

Kotimatkalla tuli kyllä vielä ostettua vähän juomisia kotiin, löysin vesimelonin makuista lonkeroa! Oikein sellaista tyttöjen juomaa. Matka meni nopeasti ja oli mukavaa kokeilla tuota Viikkarin FSTR katamarania.

Nyt huomaa että syksy on tulossa kun illat pimenee, sain napattua hienon kuvan laivan kannelta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA