Hallittu kaaos

Minulla piti olla tänään tapaaminen Tapiolassa ja menin ajoissa paikalle. Hetken päästä huomasin että tapaaminen olisikin pitänyt olla Helsingissä.... No ei siinä muuta kun että menin Stockalle pyörimään kun odotin kyytiä. Aivan ihana tuo Tapiolan uusittu Stockmann. Pyörin siellä hetken ja löysin ihanan huulipunan, mun eka MAC puna. Kyyti tuli ja lähdettiin hoitamaan vähän asioita ja matkalla kotiin poikkesimme Lumenen tehtaanmyymälässä. Siellä oli iso läjä meikkejä puoleen hintaan ja tällä kertaa sain kerättyä vähän tavaroita meikkipakkiin sekä omaan käyttöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulle yritettiin kaupata Stockalla jotain itseruskettavaa naamalle ja hintaa oli joku yli 80€... En ostanut. Sattumoisiltaan Lumenella oli tuo kasvoille tarkoitettu itseruskettava alessa ja maksoi vaivaiset 2€.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehkä mun pitäisi vähän rauhoittua nyt tän ostamisen kanssa. Kohta pitää alkaa kattoo isompaa kämppää että saan kaikki mun meikit mahtumaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huulipunaa suttasin vaan nopeasti niin ei ole ihan super nätisti tällä kertaa laitettu.

MACin puna oli yllätys yllätys nude ja sitten Lumenen puna ja kiilto tummempia punasia/liloja.

Vältän yleensä nestemäistä eyelinerä kun minulla on ripsienpidennykset kun tuntuu aina että vaikka kuinka pesisi meikit pois niin silti jää jotain jämiä ripsien juureen. Käytän kyllä ripsienpesuainetta mutta silti. Ja