On the road again

Arki on kovasti tulossa ja tänään pakkasin laukut ja suuntasin kohti Suomen Turkua. Huomenna alkaa taas sellainen 10 päivän risteily. Koska en ole aamuihminen niin tulen aina iltaa aikaisemmin tänne ja yövyn hotellissa. Maksan mielummin siitä että saan nukkua kunnon yöunet kun että joutuisin tekee hommia silmät ristissä. Nää hotellin tyypit on huippuja! Saan aina saman ihanan huoneen missä on parisänky vaikka yksin nukunkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikään luxushotelli tämä ei ole mutta tämä on suht siisti ja työpaikka tulee melkein oven eteen. Tällä kertaa oli normaalisti enemmän tavaraa mukana kun piti roudata työvaatteet, peiton ja muuta sälää mitä sitten jätän laivalle.

Olen suunnitellut tekeväni sellaisen 7 days makeup challengen, eli 7 päivää ja 7 eri meikkiä. Helppo toteuttaa nyt kun kuitenkin meikkaan joka päivä töihin :) Löydän varmasti jotain uusia ja jännittäviä meikkejä täxfreestä. Välillä tuntuu että se koko palkka menee sinne kauppaan..