you gotta spend money to make money

Ja näin olen taas onnistunut kivasti tuhlailemaan kaikkeen ihanaan. Postissa tuli Cocopandan paketti ja laivaltakin lähti pari juttua mukaan ja tänään kävin punanaamiosta ostelee kaikkea.

Tämä Body Shopin "drops of youth" on aivan ihana tuote! Se levitetään puhtaille kasvoille ennen kosteusvoidetta. Tämä ennalta ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja iho on super pehmeä käytön jälkeen. Love it!

Mun ripset on saanut kunnolla turpiinsa siitä asti kun luovuin ripsienpidennyksistä ja nyt haaveilen hyväkuntoisista ripsistä. Sijoitin siis rispsiseerumiin. Tämä oli yllättävän edullinen ja ajattelin ostaa testiin ja katsoa miten käy.

Ja sitten cocopandan kamat

No nyt on! Osatan mielummin paletteina kaiken minkä vaan pystyy, silloin säästää kivasti tilaa ja on helpompi kantaa mukana. Tässä concealer, puna ja luomiväripaletit. Sairaan hyvät pigmentit kaikissa. Tuo concealerpaletti vaatii vielä vähän totuttelua kun ne värit on vähän liiankin voidemaisia mutta katsotaan mitä saadaan aikaiseksi :)

Mulla oli tänään meikkikeikka ja ajattelin poiketa punanaamion kautta ostaa vähän ripsiä ja samalla tarttui mukaan pari sävyä tota Ardellin brow pomadea. Ostin pari päivää sitten NYXin Tame & Frame kulmamömmön ja se oli ihan jees. Mutta miksi tyytyä yhteen ;) Tänään kokeilin myös tota Ardellin mömmöä ja tykkäsin kovasti!